Υλικά
- Γίγαντες 200gr
- Κρεμμύδι 1 μέτριο τεμ.
- Ελαιόλαδο 2 κ.σ.
- Ζεματισμένο σταμναγκάθι 500 gr
- Σκόρδο 2 σκελίδες
- Ντοματοπολτό 1 κ.σ.
- Μέλι 1 κ.σ.
- Δάφνη 1 φ.
- Κρασί 1 π.κ.
- Ντοματάκια από 1 κ.
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τους γίγαντες και τους αφήνουμε στην άκρη.
Ετοιμάζουμε την σάλσα για τους γίγαντες, σωράροντας το κρεμμύδι-σκόρδο.
Σβήνουμε με το κρασί προσθέτοντας τον τοματοπολτό και τα ντοματάκια. Αφού πάρει μερικές βράσεις προσθέτουμε τους γίγαντες.
Έπειτα από λίγο το σταμναγκάθι και το μέλι.