Υλικά
- Αρνί κατά προτίμηση χωρίς κόκαλο 1κ.
- Ελαιολαδο 50 ml
- Κρεμμύδι φρέσκο 2 ματσάκια
- Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ.
- Ανηθο 2 ματσάκια
- Γιαούρτι πλήρες σουρωτό 300γρ.
- Αλάτι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε πρώτα το ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο έπειτα προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, προσθέτουμε το αρνί που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια να τσιγαριστεί.
Όταν είναι έτοιμο βάζαμε λίγο νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο, το αλάτι ,10 λεπτά πριν το τέλος, βάζουμε το γιαούρτι, και τον άνηθο.