Δίκτυο ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ | Cretan Gastromy Network

27 January 2009

Σας καλωσορίζουμε στo Δίκτυο “ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ”. Είμαστε μια παρέα φίλων ονειροπαρμένων γευστικά, που αναπολούμε τις παλιές γεύσεις και την καλή παρέα, έχοντας δε την δίψα για να δημιουργήσουμε νέες συνταγές με απλά υλικά, όπως γινόταν και παλαιότερα. Εφαρμόζοντας αυτό τον τρόπο εκτέλεσης και δημιουργίας των συνταγών, αναδεικνύεται η ποιότητα των τοπικών προϊόντων ζωικής-φυτικής προέλευσης, καθώς είναι λουσμένα στο φως του ήλιου, ποτισμένα με την αλμύρα της θάλασσας και αντέχοντας την δύναμη του Αιόλου. Το καταστατικό του Δίκτυου μας.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ (με αλφαβητική σειρά)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
1. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ CHEF
2. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ

CHEF
3. ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ
4. ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

CHEF
5. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ ΕΛΙΑΣ “ΒΙΟΛΕΑ”
6. ΚΑΜΗΛΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ CHEF
7. ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ MAITRE D’OTER
8. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

CHEF
9.

ΚΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ CHEF
10. ΛΕΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

CHEF
11. ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΙΩΝ
12. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
13. ΜΠΙΣΤΙΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ CHEF PATISERI
14. ΜΠΟΥΡΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ CHEF
15.

ΝΤΕΝΤΑΚΗ-ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ
16. ΝΤΕΝΤΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ
17.

ΞΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ
18. ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ
19. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ SOU CHEF
20. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
21. ΠΕΡΑΤΣΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
22. TEAGUE

JOHN CHEF
23. ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
24. ΤΣΙΒΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ CHEF
25. ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ
26. ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Welcome to the “CRETAN GASTRONOMY” Network. I would like to take the opportunity first of all to thank the Director of MAICh Dr George Baourakis

where to download 127 hours online

for his kind hospitality.

We are a group of friends with dreamy tastes, who support the tastes of older times and the good company, with a thirst for creating new recipes using simple ingredients, as was done in the past.

beastly full
grown ups download ipod

Applying this method of execution and recipe creation, the quality of local products of animal-plant origin is highlighted, as they are bathed in the light of the sun, watered by the salinity of the sea and enduring the power of Aeolus.

1