Home » Άρθρα | Articles

Σεμινάριο οργανοληπτικής ελαιολάδου

7 December 2016 Σχόλια (0)

Στις 1-12    η εταιρία Terra  Creta  σε συνεργασία με την κ Γερμανάκη Ελευθερία, ειδική  πιστοποιημένη γευσιγνώστρια στην οργανοληπτική  ελαιολάδου και κριτής σε διεθνής διαγωνισμούς, με  τη συνεργασία του Δικτύου  Κρητικής  Γαστρονομίας  πραγματοποίησε ένα σεμινάριο   οργανοληπτικής   ελαιογνωσιας   στις εγκαταστάσεις της, στοdsc094621Κολυμπάρι.

Στο σεμινάριο αυτό διδαχτήκαμε τα μυστικά του  φυσικού χυμού   της ελιάς  ( ελαιολάδου) και πώς να διακρίνουμε το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο ,το παρθένο ελαιόλαδο ,αλλά και το  ελαιόλαδο που προέρχεται από προβληματικό καρπό η κακές συνθήκες διαχείρισης – αποθήκευσης .

Το σεμινάριο απευθυνόταν σε άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με τη γαστρονομία στη πόλης μας

Γιάννης Αποστολάκης

Μέλος του Δ.Σ του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας

Chef MAICh

Leave your response!

You must be logged in to post a comment.

1