Home » Άρθρα | Articles, γεγονότα | events

Αρώματα Κρήτης και γεύσεις σοκολάτας – Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής

18 April 2013 Σχόλια (0)

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Το Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ οργανώνει σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, 16ωρών. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής. Σε ήδη απασχολούμενους στον τομέα του επισιτισμού με μικρή εμπειρία και «κλασσικές» ή καθόλου γνώσεις ζαχαροπλαστικής, που θέλουν να πλουτίσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Σε ερασιτέχνες που θέλουν να κατακτήσουν την τέχνη της επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής για χόμπυ ή για δική τους αποκλειστική απόλαυση.

Ο executive chef του ΜΑΙΧ, Γιάννης Αποστολάκης θα σας μυήσει στα μυστικά των παραδοσιακών τοπικών γλυκισμάτων, με την χρήση χαρουπιού και τοπικών λευκών τυριών. Ο executive chef patisserie του Mega Place,  Σταύρος Τσιτσιρίδης θα παρουσιάσει συνταγές για κρητικά σιροπιαστά γλυκά. Η υπεύθυνη ζαχαροπλαστικής του Minoa Palace, Αργυρώ Κοτζαμπασάκη θα παρουσιάσει συνταγές με σοκολάτα τις οποίες θα απολαμβάνετε χωρίς τύψεις, «συνταγές χαμηλών θερμίδων».

Με την περάτωση του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.
Ημερομηνίες υλοποίησης: 23-26/4/2013, απογευματινές ώρες.
Κόστος σεμιναρίου: 180€
Πληροφορίες : 2821035000 εσωτ.603, 9.00-14.30.

Leave your response!

You must be logged in to post a comment.

1