Home » Ψάρι | Fish

Φιλέτο μπακαλιάρος τηγανητός

31 March 2013 Σχόλια (0)

p1010185Φιλέτο μπακαλιάρος τηγανητός

Υλικά για 4 άτομα

4 φιλέτα μπακαλιάρος
1αυγο
Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
1κ.γ.τσικουδια
1κ.γ.ξυσμα λεμονιού
300m.l νερό
150γρ αλεύρι για τηγάνισμα
Μια πρέζα αλάτι
600γρ σταμναγκαθι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Τρόπος παρασκευής

Σε μια μικρή λεκάνη κτυπάμε το ασπράδι σε μαρέγκα .,προσθέτοντας μετά από λίγο  και το κορκαδι .
Σε μια άλλη λεκάνη βάζουμε το νερό χλιαρό  ,το αλάτι ,το μοσχοκάρυδο και το ξύσμα λεμονιού ,τη τσικουδιά και το αλεύρι , για να φτιάξουμε  παχύρευστο χυλό .
Αναμιγνύουμε   το χυλό μαζί με το αυγό
Περνάμε το φιλέτο μπακαλιαρου από το χυλό .
Τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο
Πλένουμε καλά και βράζουμε το σταμναγκαθι

Leave your response!

You must be logged in to post a comment.

1