Home » Κρέας | Meat, συνταγές | recipes

Κοτόπουλο με γραβιέρα

21 November 2012 Σχόλια (0)

Κοτόπουλο με γραβιέρα
Υλικά για 4ατομα
1400γρ κοτόπουλο χωρίς κόκαλα
1/2 κ.γ.μαρτζορανα
1/2 κ.γ. θυμάρι
1/2 κ.γ  θρούμπη
400γρ.γιαουρτι  στραγγιστό
150γρ έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
150 γρ γραβιέρα  παλαιωμένη  (τριμμένη)
Αλάτι –πιπέριkotopoylo-giaoyrt

Τρόπος παρασκευής
Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια λεκάνη ,προσθέτουμε τη  μαντζουράνα ,το θυμάρι τη θρούμπη ,το γιαούρτι ,το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο , τη γραβιέρα ,αλάτι πιπέρι .
Αναμιγνύουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου .
Το τυλίγουμε  δίνοντας το σχήμα ρολό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά .Σερβίρουμε με πατάτες βραστές η σταμναγκάθι

Leave your response!

You must be logged in to post a comment.

1