Home » Ορεκτικά | Αppetizer, συνταγές | recipes, Ψάρι | Fish

Καρπάτσιο Μπαρμπουνιού

11 July 2012 Σχόλια (0)

f-karpatsi-mparmpΚαρπάτσιο Μπαρμπουνιού
2 μπαρμπούνια φιλεταρισμένα
Λίγη σαλάτα της θάλασσας
Χυμός από ένα λεμόνι
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ανθό του αλατιού

Απλώνουμε τα φιλέτα σε ένα σκεύος και τα μαρινάρουμε για 2 ώρες με το χυμό του λεμονιού, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Κατόπιν τα τοποθετούμε το πιάτο μας, και γαρνίρουμε με την σαλάτα της θάλασσας την οποία έχουμε παρομοίως μαρινάρει με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.

chef   Γιάννης Καλούτσης

Leave your response!

You must be logged in to post a comment.

1