Home » Σαλάτες | Salad, συνταγές | recipes

Απάκι με μέλι

21 November 2011 Σχόλια (0)

img_05281ΑΠΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙ

Για 4 μερίδες

250 γρ απάκι

2 καρώτα

1 μαραθόριζα μεγάλη

2 κουταλιές σούπας θυμαρίσιο μέλι

2 σφηνάκια άσπρο ξύδι

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Θρούμπι

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά στο μέγεθος οδοντογλυφίδας

Τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο θρούμπι.

Κόβουμε το απάκι σε λεπτές φέτες και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο να πάρει λίγο χρώμα.

Σβήνουμε με άσπρο ξύδι και προσθέτουμε το μέλι.

Σιγοβράζουμε λίγο για να σφίξει η σάλτσα.

Chef Γιάννης Καλούτσης

Leave your response!

You must be logged in to post a comment.

1